Vodilna ponudba infrastrukture

A1 Towers ima eno najnaprednejših ponudb infrastrukture stolpov v Slovenija, kar prinaša našim partnerjem številne priložnosti, da lahko razvijejo in razširijo svoja omrežja. A1 Towers zagotavlja rešitve in storitve za gradnjo in vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij. Kombinacija naših strokovnjakov, ki so najboljši v svojem razredu, in našega na stranke osredotočenega pristopa, pa ponuja našim obstoječim in potencialnim partnerjem neprimerljivo izkušnjo na področju hitrih in cenovno učinkovitih rešitev za širitev njihovih omrežij.

Kaj ponujamo:

– Strateško locirane stolpe in strehe na najbolj privlačnih lokacijah.

– Ekipe predanih lokalnih strokovnjakov, ki nudijo svetovanje in vodijo naše partnerje skozi vsak korak: načrtovanje in zasnovna, najem, pridobivanje dovoljenj, celotno upravljanje in vzdrževanje.

– Poenostavljen kolokacijiski postopek.

– Rešitve na ključ in prilagojene za hitro in učinkovito uvedbo vsake vrste projekta, ne glede na njegov obseg, velikost ali vrsto.

Kolokacije

A1 Towers je lastnik in upravitelj najsodobnejše infrastrukture stolpov, ki je strateško razvita za zagotavljanje najvišje pokritosti na najučinkovitejši način, tako v urbanih kot v ruralnih okoljih. To omogoča podjetju A1 Towers, da drugim operaterjem, ponudnikom IoT in državnim ustanovam zagotavlja privlačne kolokacijiske storitve na svoji infrastrukturi, kar jim omogoča, da na njej namestijo svojo aktivno opremo.

A1 Towers zagotavlja visoko kakovost dela, razpoložljivost in zanesljivost, saj ima nameščene sisteme za nadzor in upravljanje (dostopa, napajanja, alarmov, varnosti, klimatskih naprav …).

Zgrajeni za namestitev rešitev na stolpih in strehah

A1 Towers svojim strankam nudi prilagojene rešitve na stolpih in strehah. Kot del storitve obvladujemo vse izzive, ki so povezani s pridobivanjem, načrtovanjem ter izgradnjo lokacij za naše stranke in jim zagotavljamo enotno točko za stik. Svojim strankam ponudimo večje število potencialnih lokacij za vsako področje, tako da lahko sami izberejo tisto, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Za vsako to potencialno lokacijo pripravimo paket lokacijskih podatkov s podrobnostmi o potrjenih lokacijah, ki vključujejo podatke o lastniku, razpoložljivih javnih storitvah, coniranju in potrjevanju, predhodne ocene lokacije in fotografije.